Penispump

Penis pumpar är medicinska vakuumpumpar, de består av ett mest genomskinligt rör av plast som passerar över penis, då är det byggt med ett litet tryck på pumpen, så ingen luft pumpades in i den, men pumpades ut. Vissa modeller i high-end-serien har även en liten elektrisk pump. Denna gradvisa uppbyggnad av negativt tryck säkerställer att cavernosalvävnaden expanderar och blodet kan flyta lättare och snabbare in i penis. Samtidigt är blodflödet begränsat, så mer blod strömmar in i penis än ut.

Effekten varar men kortfattat, pumpen avlägsnas, försvinner även efter några minuter av effekten, ungefär som penisringen. Penis pumpen är designad och utvecklad uteslutande för män som lider av erektil dysfunktion. Den medicinska termen är erektil dysfunktion. Folk tycker också om att prata impotenta om impotens, vilket betyder samma sak: oförmågan att få en tillräckligt hård erektion eller upprätthålla den tillräckligt länge under samlag. Här kan penispumpar fungera som erektil hjälp med värdefulla tjänster. En positiv fördel för detta är att Anwendungsgebiert bevisat i en rad studier de vetenskapliga standarderna.

Så är allt bra? Relativ till en kortvarig förbättrad erektilfunktion eller erektion säker, men det här har lite att göra med en permanent penisförstoring. För att stimulera cellens neoplasma genom att expandera vävnaden genom en mycket stark erektion, skulle ett mycket starkt negativt tryck behållas under en relativt lång tidsperiod. Detta är inte bara besvärligt med en stor och styv pump, men också farlig eftersom vakuumet tillåter mer blod att strömma in i penis medan hämmande naturlig återflöde. Helt ofarligt för några minuter, men appliceras under en längre tid, blir penis undertillförd med syrerikt arteriellt blod. Resultatet är smärta och eventuellt ens permanent skada i vävnaderna i den känsliga erektilvävnaden. Vissa försöker motverka detta med en slags intervallträning, men effekterna är mer än blygsamma och tiden krävs enorm. Hand på hjärta: Vem gillar att sitta i timmar med en penispump i det tysta lilla rummet? Ingen!

Även om tillverkarna av medicinska penispumpar skulle vara glada: En penispump med konventionell dammteknik är helt klart oanvändbar för permanent och riskfri förstoring av den bästa delen. Som ett lönsamt alternativ att erbjuda en speciell penis motion, ofta kallad Jelqing, eller användning av en Extender-enhet som kallas en penis plugg, som övertygade den senare, med ett undantag, ingen av enheterna på marknaden.

Om du fortfarande vill sätta din fot på pumpen och inte vill äventyra din hälsa, rekommenderar vi vattenpumparna från Hydromax eller Bathmate från England. Tyvärr är webbplatsen endast tillgänglig på engelska, men kan beställas enkelt från Tyskland. Förutsättning: Kreditkort eller ett Paypal-konto. Till skillnad från de vanliga impotenspumparna arbetar alla pumpar i dessa två serier med vatten istället för luft, vilket minimerar risken för att skapa starkt negativt tryck och varmt vatten stimulerar blodcirkulationen. Dessa penispumpar kan säkert användas i cirka 15 minuter och användarna rapporterar åtminstone små permanenta ökningar, speciellt i omkretsen av den upprätta penisen, så ganska tjockare istället för längre. Oavsett hur exakt information om resultatet från kunder kan vara, som inte kontrolleras i slutändan, åtminstone, är mycket glädjande och futuristisk dessa “hydraulpumpar” fria från oönskade biverkningar och design.