Penisförstoringspiller

Förstora din penis på ett naturligt och enkelt sätt! Penisförstoring

Enligt undersökningarna från Kinsey Institute är den genomsnittliga längden av en manlig penis cirka 14 cm. Den brutala sanningen är att med en penis med en sådan längd är det omöjligt att fullt ut tillfredsställa en kvinna. Det händer så eftersom en för liten penis inte kan nå de viktigaste erogena zonerna som döljer sig djupt inne i den kvinnliga slidan. Även om du är en skicklig älskare kommer du aldrig uppnå din fulla potential utan den rätta penisstorlek.

Den starka vissheten att du kan tillfredsställa var och en kvinna är nu inom ditt räckhåll

större penis

Du kommer antagligen aldrig att få höra det här från någon kvinna, men penisstorlek spelar verkligen roll. En liten penis kommer aldrig att komma åt erogena zoner under sex. Endast en 18-23 cm lång och kraftig penis kan uppfylla kvinnors önskningar. Du kan vara en fantastisk älskare, men utan den rätta penisstorleken kommer du inte att uppnå din fulla potential. Din penisstorlek påverkar också ditt självförtroende när du har kontakt med kvinnor. Du kan ha kärleksrelationer eller bara leta efter casual sex med mer än en partner. Det spelar ingen roll, målet är alltid detsamma. Du kan ha det bästa sexet någonsin med din partner! Ta kontroll över ditt sexliv: vi garanterar intensivare upplevelser och ökat självförtroende.

Hur får man större penis?

Vad beror din penisstorlek på? Svaret är enkelt. Storleken av din penis beror på mängden blod i din kropp. Och hur fungerar Xtrasize? Det är också enkelt. Xtrasize förstoringspiller ökar blodciruklationen till din penis och föryngrar absorberingen av svällkropparna. Xtrasize är en 100% naturlig produkt. Det är en kombination av naturliga ingredienser som har använts i flera år och är bevisade att vara effektiva. Du kan få Xtrasize utan recept. Tack vare Xtrasize kan din penis bli upp till 7cm längre, och utöver det får du en enorm och intensiv erektion. Allt du behöver göra är att ta ett piller Xtrasize efter att du ätit frukost varje dag. Du kommer att märka de första effekterna så som en starkare erektion bara efter några veckor efter att ha tagit tillskottet. Fortsätt behandlingen för att gradvis förlänga din penis. Xtrasize är en produkt för någon som du som vill förbättra sitt sexliv och få bort alla problem. Köp Xtrasize och få dina drömmar om ett perfekt sexliv att slå in!

Den starka visheten att du kan tillfredsställa var och en kvinna är nu inom ditt räckhåll

Ingen kvinna kommer säga det, men du kan vara säker, penisstorleken HAR betydelse för oss Vi båda trodde, min partner och jag, att vĺrt sexliv var rätt ok. Å ena sidan, ville vi mer, dock. Jag gillar nya utmaningar så till slut tvingade jag mig själv att berätta om min känslor för honom. Vi bestämde oss för att testa XtraSize, vi läste om det på Internet. Det lönade sig verkligen! Det tog bara några veckor för att öka mer än 1 tum av min pojkväns penis! Jag började äntligen känna sexuell njutning som jag aldrig fått tidigare. Jag rekommenderar XtraSize till alla män – det är, trots allt, bara 1 USD per dag.

Bli en av 100.000 män, som bestämde sig att ta över kontrollen över sitt sexliv

större penisKöp Xtrasize och låt dina drömmar om perfekt sex gå i uppfyllelse! Det fungerar verkligen! Så enkelt och effektivt! Och det är endast en tablett om dagen. Du kan äta tusentals av grönsaker men inget kommer förbättra ditt sexliv så mycket som Xtrasize gör.

Tack vare XtraSize kan du få 7cm längre penis, och utöver som bonus får du en stor, intensiv erektion. Du kommer märka de första effekterna av starkare erektion redan efter några få veckor av att ta tillskottet. XtraSize är en dietprodukt för någon som du som vill förbättra sitt sexliv.

 

penis förstorning“Jag beställde XtraSize på grund av att jag skämdes över min lilla penis under sex. Jag undvek kontakt med kvinnor och hade inte en flickvän på två år. Jag gjorde mitt privata beslut och ingen visste om det. Och nu ångrar jag det verkligen inte!!! XtraSize fungerar!!! Efter sex veckor hade jag ökat med 3,25cm!!! Jag är så glad och känner mig så bra!!!” Mark, 29, Spanien
img

 

“Jag gjorde det för min fru. Jag älskar henne så mycket, men efter att hon födde vår son så ändrades hennes kropp mycket och hennes vagina blev större. Vi brukade ha bra sex förut. Jag var tvungen att göra något åt det, så jag beställde XtraSize. Jag tvivlade en del men det var onödigt. Tack vare XtraSize är min penis nu kraftig nog att fylla min fru helt igen!!!!” Andrew, 27, USA

 

 

penisförstorning”Jag bestämde mig för att beställa XtraSize för ett år sedan, och det kom inom två dagar. XtraSize kom I en grå låda så ingen kunde ana vad det var. Efter en vecka tyckte jag inte att det fungerade, men jag hade ändå betalat så jag ville ge det en chans till – och jag blev inte besviken. Efter en månad hade min penis ökat med 1,5 cm, och efter fyra månader var den 5,5 cm längre! Totalt sett så ökade den från 11,5 cm till 17 cm. Den här effekten är permanent. Tack!” Tom, 21, Canada

XtraSize är fullständigt säkert tack vare att det består av till 100% naturliga ingredienser

XtraSize kommer hjälpa dig öka storleken och kapaciteten av din svällkropp i din penis och förstora den permanent. XtraSize är ett kosttillskott som direkt påverkar svällkroppen i din penis, ökar dess storlek och kapacitet på det här sättet. Den gör din erigerade penis mycket större än innan du tog tillskottet. Som ett resultat, blir den längre och tjockare. Du kommer även få till mycket mer intensiva erektioner och få maximal tillfredsställelse. Tack vare en unik amerikansk formula, är resultaten som kommer från XtraSize långvariga – de kommer inte försvinna när du avslutar behandlingen. Den ökade storleken av din svällkropp kommer inte att minska, vilket gör att du och din partner kan njuta av fördelarna av ökningen i storlek av din penis nu och i framtiden.

Under fyra år i USA har läkar-rekomenderade XtraSize pillsystem hjälpt män att öka deras penisstorlek med upp till fyra cm i längd och 25% ökning i omkrets. Det är USA’s absolut populäraste penisförstoringspiller. Och nu finns även här i Sverige.

Få upp till 5-7 cm längre och grövre penis. Penisförstoring som rekommenderas av doktorer. Fungerar på alla, stor som liten, gammal som ung.

Detta naturläkemedel har fått högsta betyg från amerikanska doktorer, läkemedelsspecialister, kunder och recensionsidor.

penisförstoringDen nya “Extra Strong” XtraSize formulan kom till med hjälp av örtspecialisten, G. Alexander, han har arbetat med medicinska örter i över 25 år i Europa. Ett team av kunniga medicinal män har hjälpt honom att analysera och förbättra de aktiva ingredientserna i XtraSize pillsystem.

 

Resultat av denna forskning är ett helt nytt & högeffektivt penisförstoring- system. Ett system som är designat för att ge snabba och permanenta resultat.Genom att utvinna de aktiva substanserna i formulan på ett sätt som tar tillvara allt i dem har vi lyckats skapa en extremt effektiv formula som blivit otroligt populär på alla marknader det introducerats.

XtraSize innehåller bland annat Solidilin och Drilizen, det är två helt unika, patenterade aktiva ingredientser som inte hittas i något annat penisförstorings preparat. Dessa substanser är dem som gör XtraSize så effektivt & kraftfullt. Det finns inget bättre på marknaden.

Medel längden på en erigerad penis är endast 15,5cm och 85% av alla män har den storleken. Men är du verkligen nöjd med att bara vara medel? Du skulle inte vilja ha ett medelmåttligt hus, en medelmåttlig flickvän eller ett medelmåttligt liv så varför skulle du nöja dig med en medelmåttlig penis? Tror du att kvinnor vill ha någon som bara är medelmottlig? Självklart inte…

Alla vill vara det bästa han/hon kan, och nu tack vare vårt unika penisförstorings-system kan du öka din penisstorlek och på samma gång få ett större sexuellt självförtroende i sängkammaren. Även om du har en “medelstor” penis gör den psykologiska aspekten om du eller din partner tycker den är liten, en enorm negativ inverkan på självförtroendet.

Gör idag till dagen då du äntligen gjorde något åt din penisstorlek. Du kommer aldrig att skämmas på gymmet och i omklädningsrummet, att undvika sexuella möten och att ha ett dåligt självförtroende längre. Beställ XtraSize pillsystem idag!

Övriga kända fördelar med XtraSize är kraftigare orgasmer, mer sexuell känslighet, ökad lust, längre erektion,ett rikare och bättre partner/sexliv. Och ett större självförtroende.

Föreställ dig skillnaden på en 17, 18 eller 19 cm penis som är grov och stenhård mot en penis som är 12, 13, 14 cm med liten omkrets. Vilken tror du kvinnor föredrar? Extra omkrets & längd betyder att din penis pressas mot vaginans sidor extra hårt, och det innebär förhöjd njutning, ökad lust och större chans för orgasm för henne. Varför neka din partner en större penis?

Läs vidare på våra sidor för att reda på exakt varför XtraSize är det mest rekommenderade av läkare, det mest sålda och det mest kritikerrosade förstoringssystemet på marknaden.

större kuk

Om penisstorlek spelar någon roll för dig eller för din partner

så är XtraSize pillsystem det absolut bästa som finns att tillgå om du vill ha permanenta resultat, detta enligt våra kunder, doktorer och olika oberoende recensionssidor på internet. Så vilka är resultaten som våra kunder rapporterar om då? Läs mer om den här nedan, eller beställ XtraSize redan nu.

Upp till 5 cm större och 25% grövre omkrets. Med detta förstoringssystem som är rekommenderat av doktorer kommer du att nå de resultat du önskar och förtjänar.

“Om du vill öka din storlek, öka din sexuella aptit, förmåga och uthållighet. Få ett större självförtroende så är XtraSize utan tvekan den bästa produkten att göra detta med” – Dr. Micheal Carter Psy.D, RCP.

Man lever endast en gång, så varför inte leva ditt livet till fullo. Med hjälp av detta förstoringssystem kan du bli den man du alltid velat vara och den man dina partners alltid velat du var.

Varför låta din partner vara otillsfredställd. Den nya “Extra Strong” formulan är sammansatt av 100% naturliga växt & örtextrakt, vilka är utformade till att ge en större sexuell aptit och drift. Kunder har skrivit till oss om att de känner sig mer “manliga och vitalare ” än förr Att erektionerna kommer på befallning och är hårdare.

“XtraSize har jag rekommenderat till ett otal av mina patienter med penisstorleks problem . De beskriver att de fått en större sexuell attraktionskraft och utstrålning till det motsatta könet av XtraSize” -Dr. Khalid Alzwahereh, MD

Hårdare, uthålligare & kraftfullare erektioner. Vad skulle du helst vilja ha. En mjuk och ej fullständig erektion, som är fysiskt och visuellt mindre stimulerande, eller än 100% kraftfull, stenhård erektion som gör det möjligt att erbjuda din partner fullständig sexuell lycka. Vad skulle hon helst vilja ha?

XtraSize pillsystem innehåller ett växtextrakt från syvästra Indien kallad “Musli”. Denna växt har använts av Indier & Kineser under hundratals år som ett säkert och naturligt afrodisiak. Det har kallats för växternas motsvarighet till Viagra.

Har du någonsin undrat över om din partners ex-killar var större än dig, bättre i sängen än dig? Pröva XtraSize idag och ändra på det.

större penis

 

En stor utlösning upplevs ofta som mer upphetsande. En av den mer påtagligaste sidoeffekterna av XtraSize är den ökade volymen av sperma du kommer få. Detta infinner sig p.g.a att pillret innehåller Zinc och andra ingredientser som är till för att assistera reproduktivitets systemet i den manliga kroppen.

Zinc påverkar även spermiernas rörlighet och kvalitet på ett positivt sätt, och ämnet är mycket viktigt för metaboliseringen av testosteron.

En stor utlösning med mycket sperma har ofta effekten att det förlänger själva orgasmen i sig. Söker du intensivare orgasmer, eller om du vill ha större volym på sperman under orgasmen. Så är XtraSize pillsystem verkigen det rätta för dig.

Ökat självförtroende när du har sexuellt umgänge. Direkt erfarenhet från kunder har visat oss att deras ökat sexuella självförtroende är ett direkt resultat av vår framgångsrika produkt. Vad är sexuellt självförtroende? Det är känslan du får när du vet att du är tillräckligt “stor”, vetskapen att du faktiskt får din partner att njuta ohämmat och att hon älskar din nya större penis.

“XtraSize förstoringsprogram har en avgörande positiv inverkar i mina patienters liv. Utan tvekan är det därför det är en så eftertraktad och populär produkt. Av de män jag sagt åt att pröva behandlingen har alla berättat om stora förändringar i självförtroende, en mer positiv bild av dem själva och ett allmänt högre välbefinnande.” -G. Alexander, Medical Herbalist

Det är helt och hållet fullständigt onödigt och det är slöseri med tid att känna sig osäker på sig själv. När du beställer XtraSize pillsystem har du tagit det första steget på vägen mot en, permanent sexuell förändring, utstrålning och självförtroende.

Storleken på din penis bestäms av två faktorer. Hur mycket blod som kan flöda in i penisens svällkroppar och hur mycket av detta blod som den kan behålla där. XtraSize är designat att adressera dessa faktorer genom penisens två huvudzoner. Dessa är “Corposa Cavernosa” och “Corpus Spongiosum”.

Din penis består av två st kammare med en svampaktig vävnad kallad för; Corpora Cavernosa = blodbehållare. Dessa kammare fylls på med extra blod varje gång erektion uppstår. Storleken på erektionen bestäms av hur mycket blod som kan pumpas in i dessa “blodbehållare”. XtraSize fungerar som en kraftig blodflödes stimulator som gör så att dessa kammare töjs ut, expanderar, blir mer flexibla och större. Med tiden så kommer dessa blodbehållare att kunna ta upp en mycket större mängd blod i både slakt tillstånd och erigerat, vilket resulterar i ett längre, grövre & kraftigare organ.