Jelqing – Så här får du en tjockare penis

Penisträning – så gör du det rätt och ökar din styrka
Medan många kvinnor felaktigt sägs vara missnöjda med sitt utseende, berättas det sällan om män. Men även män har ofta fysiska egenskaper som de vill ändra.

Sannolikheten för att ha en släkting i familjen eller vännerkretsen som klagar över en magehals eller lysande hår är ganska hög. Om en kroppsdel ​​är sällan eller bara med de närmaste vännerna som talas – penis.

Vet du det? Har du problem med att få eller upprätthålla erektion? Även med en erektion tycker du att din penis är för mjuk? Tror du ibland att din penis är för kort eller ger någon dig en känsla av att du “inte har tillräckligt”? Tycker du ibland att din penis är för smal i längd och önskar dig en tjockare penis?

Lyckligtvis kan alla dessa besvär (och många fler, som du kommer att lära dig nedan) övervinnas med penisträning. Det låter nästan för bra för att vara sant, eller hur? Faktum är att resultaten från träningen är mer än imponerande.

Det är därför vi har den bästa träningsplanen för din penisträning!

Vad är syftet med penisträning?
penisträning I frågan om syftet med träning för penis måste man först definiera vilket mål man siktar på.

För de flesta män är det här en utvidgning av penis i förgrunden, med en av de träningsmetoder som införts av oss dessutom en uträtning av penis, liksom en ökning av nöje / styrka, hårdare och längre erektioner samt förhindrande av för tidig utlösning.

Låt oss gå direkt till metoderna: En permanent utvidgning av penis är endast möjlig med två metoder. Här har du valet mellan en operativ utvidgning och att bära Phallosan forte.

Den kirurgiska utvidgningen är naturligtvis snabbare (bortsett från den långa väntan på möten), men har lika stora nackdelar smärtan efter operationen, risken under operationen (anestesi, etc.) och de höga kostnaderna. Som regel kostar operationer för utvidgning av penis mellan 8 000 och 10 000 euro.

Betydligt billigare är den hållbara penisförstoringen med Phallosan forte. De stora fördelarna här: Medan en OP bara förändrar penisens “optik”, erbjuder Phallosan en riktig penningträning, där förutom en förstoring och uträtning av penis också en ökning av njutning / styrka, hårdare och längre erektioner, samt en Förebyggande av för tidig utlösning uppnås.
Penisträning av Jelqing
Jelqingen är felaktigt associerad med penisträning.

Dessa är, som översättningen av det engelska ordet “Jelqing” antyder, en “mjölkningsmassage” av penis. Det finns dock ingen vetenskaplig grund för det faktum att Jelq-tekniken verkligen hjälper till att öka styrkan eller förstora penis.

Som beskrivs i avsnittet om Phallosan kräver varaktig utvidgning av penis permanent sträckning över en längre tid. Först då ges villkoren för utvidgning av penis. Detta gäller inte Jelqen. Här genomförs endast ett kortvarigt tåg (under massagen), vilket inte räcker för att stimulera tillväxt.

Ett annat problem: den enorma mängden aktiv tid. Medan du bara måste ta på dig phallosan och sedan till exempel göra ditt arbete, måste du massera din penis i 45-60 minuter dagligen under jelqing. Detta begränsar dig enormt i din dagliga rutin, varför Jelqing inte är en bra metod för penisförstoring.

Slutsats: kavernös kroppsträning med Phallosan
Baserat på de tidigare exemplen är kavernös kroppsträning med fallosan det enda sättet att uppnå permanent penisförstoring. Även om applikationen är lite besvärlig och särskilt tråkig. Men du kommer att belönas med en penisförstoring på upp till tre till fem centimeter.

Andra metoder som penispumpen eller Jelqen erbjuder här, men en snabbare framgång. Detta är dock inte så imponerande som Phallosan forte. Dessutom är resultaten bara en kortsiktig framgång.