Får jag större penis med en penispump?

Penispumpens erfarenhet och test
Många män är missnöjda med längden på sin penis, har problem med för tidig utlösning, en kort / krokig penis eller problem med libido efter en prostataoperation. En penispump kan hjälpa. Det finns två varianter: Den klassiska penispumpen som fungerar på kort tid och så kallade penisförlängare.

Dessa är medicinska hjälpmedel som kan bäras längre och ger varaktiga fördelar som en betydande ökning av styrka och utlösning, samt en hållbar uträtning och utvidgning av penis. Användningen av en bra penisförlängare kan definitivt göra en långsiktig utvidgning av din penis och resultatet som uppnås ökar ditt självförtroende avsevärt.

Köp penispumpa – Vilken är den bästa penispumpen? 3 varianter
På frågan vilken penispump som är bäst lämpad är den första frågan vad användaren strävar efter för ett mål. Om användningen av penispumpen i slutändan bara är den sexuella partnerens tillfredsställelse för att en sexhandling ska gå, är den klassiska handtryckspumpen det ideala valet. Är bakom användningen av en penis pump önskan om en Penisverlängerung-, förtjockning eller Lanfgristigen ökning av kvaliteten på Erreltions, bör tillgripas till extender. Detsamma gäller när det gäller eftervård av en prostataoperation.

Klassisk penispump (eller “penisvakuumpump”) – kort varaktighet
penispumpträning ger endast kortsiktiga resultat Den klassiska penispumpen används ofta i samband med en så kallad penisring (Stauring). Den klassiska penispumpen manövreras för hand med en liten bälg som du måste komprimera flera gånger.

Dess användning ökar igen det negativa trycket som utövas på penisvävnaden. Som ett resultat flyter mer blod in i erektilvävnaden. Detta leder till erektion. Tyvärr är effekten av den klassiska penispumpen kortlivad.

Termen penilvakuumpump finns inte. Det är termen som är kollokvial. Rätt skulle vara termen vakuumpump. Ett vakuum skulle skada penis.

Elektrisk penispump – en form av klassisk penispump
Den elektriska penispumpen kan betraktas som en förlängning av den klassiska penispumpen. Istället för handen körs denna penispump med en liten elektrisk enhet. Funktionssättet för denna penispump är inte heller av lång varaktighet och bör endast tjäna till att öka libido.

Medicinsk penispump Phallosan forte – varaktig effekt
penispumpar män som vill öka sin erektionskvalitet på lång sikt och permanent utvidga sin penis, tillgripa penisförlängaren eller den medicinska penispumpen.

Phallosan använder en teknik som de primitiva folken har tränat i årtusenden – sträckprincipen. Medan urbefolkningen sträcker sig i halsen under lång tid, sträcker sig fallosan över en längre tid din penis, vilket resulterar i bildning av nya vävnadsceller.

Med en klassisk, billig penispump kan inte uppnå sådana varaktiga resultat, eftersom denna pump endast bärs i några minuter. Phallosan forte utövar dock under flera månader, nästan varje dag i veckan under flera timmars dragkraft på penis.

Så om du vill uppnå en hållbar framgång bör du ta till fallosanen.

Vad är en penispump? Hur fungerar det?
En penispump är en anordning som kan användas för att skapa ett negativt tryck och som används som ett verktyg för att förstyva hanelementet. Effekten inträffar efter kort tid, men är inte permanent. Som jämförelse finns det en annan typ av penispump – den medicinska penispumpen eller en penisförlängare som Phallosan forte. Detta kan appliceras mycket längre – flera timmar om dagen – och leder till en förlängning av penis.

En sådan förlängare erkänns som ett medicinskt hjälpmedel och används också för eftervård efter prostatakirurgi och hjälper till att eliminera krökningen i penis. Båda varianterna. Dessutom leder Phallosan till en ökning av libido och minskar sannolikheten för en för tidig utlösning.

Hur en enkel klassisk penispump fungerar är enkelt. Detta skapas strax före den sexuella handlingen. Inom en kort tid är benet förstyvt tack vare det negativa trycket. Men en förlängare sätts på med hjälp av en sele och bär enheten över flera timmar. Den långa bärningen ger dock betydande fördelar.